59+ Pick up Line Rindu (Melayu cair, Ayat Chat up Lines)

Check for New Romantic Rindu Pick up lines for Melayu and Sentap. Merindukan dia? There’s no better way to express your love than writing it down as a chat-up line. Moreover, if you want to win her heart, you need to be very careful with what you say in the conversation starter. Therefore, this huge collection of Sepahtu Rindu pickup lines will help you even as a tinder opener and much more like dirty, Flirty, witty Lines in English.

Cute Rindu Untuk Perempuan Pick up Lines

Awak pakai gula untuk cuci muka eh? Sebab awak nampak manis sangat.
Takpe, janji awak besar dalam hati saya
Malaysia dalam peta dunia kecik je kan?
muka eh? Sebab awak nampak .manis sangat.
ERMMMM … Entah, APA eza aya Dencan Chewing CûM ?
Orang Malaysia masih tak habis habis lagi dengan
Tapi kan, cinta saya dekat awak tak pernah jatuh.
Are you Malay? Coz u make my air liur meleyyy leyy
Are you a Malay? Because you make my air liur Malay lay.
Awak tahu kan duit malaysia sekarang dah jatuh? Haah. Kenapa?
Walopun prmpn thai ramai yg lawa, lawa lg prmpn di malaysia…
Cintaku kepada mu ibarat harga minyak di Malaysia, sentiasa naik.
Cinta saya dan awak ibarat harga minyak di Malaysia, sentiasa naik.
You are like the telur to my Roti Telur..without you, I’m just kosong.
awak ada bawa magnet ke?sebab dari dulu awak menarik perhatian saya
Perasaan tu.bila kau nak berhenti cintakan dia,tapi hati tak mengizinkan
BF: “Apa perbezaan awak dan KLCC?” GF: “Tak tahu” BF: “KLCC Malaysia punya, awak saya punya” ?
u boleh tak i pacak kan bendera malaysia kat dalam hati u. Sebab disini lahirnya sebuah cinta.
Johor nak keluar Malaysia pun nak bising . Awak tu, saya ajak keluar makan, awak bluetick . Camne?
Duk tanya2 bila I balik Malaysia ni nk apa ni? Nak belanja makan takpe jugak.Nak belanja nasi minyak majlis kita,
Is your name Aida? Cause Aida lama minat you.
Are you Malay? Coz you make my air liuh malay-lay
Cinta saya dan awak ibarat harga minyak di Malaysia, sentiasa naik. Kalau turun pun sekejap je pastu naik balik hukhuk.
Gua dah pnah melawat banyak u kat malaysia ni, tapi tak pnah jumpa org macam u
Boy: Close your eyes. Girl: K Boy: What do you see? Girl: Nothing. Boy: That’s my life without you.
Hack hati perempuan lgi ssh dari hack bank negara…

Romantic Notch Rindu Pick up Line

Are u a Malay?? cause I dah Malay-lay tgk u
Are you lost? If yes, let me lead you to my heart
Shakespeare compared his lover to a summer’s day, but I would compare you to Malaysia cause, baby, you’re hot all year long.
Awak, Malaysia dah kalah
awk menang kat hati saya
I’m not even kidding. Malaysia is effing hot. And so are you.
Cupid called. He asks me to tell you that he needs my heart back.
Do you know King in Malay means Raja? You should know because you yang bertakhta di hati I saja.
Ringgit Malaysia dah jatuh.Awak tu bila plak nak jatuh ke dalam hati saya.
I’m no organ donor, but I’d be happy to give you my heart.
Aku sangat merindukanmu
Kau ‘kan slalu di hatiku, saat ini sampai selamanya
Wajahmu mengalihkan duniaku
If I were a superhero, I wouldn’t be Superman or Keluangman. I would be YOUR-MAN.
Orang Malaysia memang suka coffee eh , tak suka kopi.
Awak pakai gula untuk cuci
Magpa-blood test ka kaya… Malay mo, ako pala ang TYPE mo!
Pernahkah nggak, nyoba buang sesuatu tapi sesuatu itu selalu kembali lagi?
Jangan rindu. Berat. Kamu nggak akan kuat, biar aku saja
Seratus itu sempurna. Tapi kami satu lebih sempura
Cintaku sedalam samudra, setinggi langit di angkasa kepadamu
Mengapa ada yang kurang saat kau tak ada?
If you think Mydin is cheap..try going to My heart. You might probably get most of the stuff for free.
Are you Malaysian? Because every day you’re like Cute Cute Malaysia.
You ada plaster? Sebab I punya lutut luka terjatuh cinta kat you…

Leave a Comment